English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Παράλληλο Σύμπαν | Τι συμβαίνει γύρω μας (44' Video Greek)


Καλησπέρα στους αγαπητους φίλους και αναγνώστες του kirikio!
Εδώ και αρκετό διάστημα ήθελα να δούμε έστω και σαν μια απλή αναφορά για την εικασία/ πραγματικότητα όπου εμφανίζεται με το όνομα  ..

"ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ"

Η ανάρτηση αρχίζει με ένα απίστευτο ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ από το Discovery Channel και συνεχίζει με ένα εκπληκτικό αρθρο για την καλύτερη κατανόηση ορισμένων σημείων.Δείτε το Ντοκιμαντέρ και το άρθρο ...

 Το Ντοκιμαντέρ  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
  • ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY
  • ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ MΠΑΡΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ CC
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ "Translate Captions" 
  • ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ "GREEK" ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ OK


Αρθρο από pathfinder.gr 
(Quantum Biocommunication Technology )

Στην ουσία η θεωρία για τα παράλληλα σύμπαντα προϋποθέτει την ύπαρξη κόσμων μέσα στα δικά μας πλαίσια τεχνολογικής ανάπτυξης, που θα πρέπει να συνδέονται ή να συγγενεύουν με τον δικό μας. Τι είναι ένα παράλληλο σύμπαν; Όπως οποιοδήποτε άλλο σύμπαν, είναι μια περιοχή χώρου και χρόνου που περιέχει ύλη, γαλαξίες, άστρα, πλανήτες, και ζωντανά όντα. Με άλλα λόγια ένα παράλληλο σύμπαν είναι παρόμοιο ή ακόμα και πιστό αντίγραφο του δικού μας σύμπαντος. Όχι απλά πρέπει να υπάρχουν ανθρώπινα όντα, σε ένα παράλληλο σύμπαν, αλλά θα πρέπει αυτά να είναι ακριβή αντίγραφα των εαυτών μας, τα οποία θα συνδέονται με μας μέσα από μηχανισμούς οι οποίοι εξηγούνται μόνο με τη χρήση των συλλογισμών της κβαντικής φυσικής.


Για να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο οι επιστήμονες εξετάζουν τη θεωρία για τα παράλληλα σύμπαντα πολύ σοβαρά, σαν μία λύση σε προβλήματα στο ευρύ φάσμα της σκέψης συμπεριλαμβανομένης της μοντέρνας φυσικής και της κοσμολογίας, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν κάποιες νέες και συναρπαστικές ιδέες. Η ελπίδα να συμφιλιώσουμε τις ιδέες που περιέχονται μέσα στο ευρύτερο φάσμα της ανθρώπινης γνώσης, εδρεύει στην ύπαρξη αυτών των άλλων συμπάντων, σύμπαντα τα οποία συνυπάρχουν πλάι - πλάι με το δικό μας, και ίσως με κάποιο φασματικό τρόπο, και να καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο με το δικό μας.


Το γεγονός ότι το μέλλον μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του παρόντος, είναι μια νέα πρόβλεψη που αποτελεί απόρροια των μαθηματικών νόμων της κβαντικής φυσικής. Κατά λέξη οι μαθηματικοί τύποι όχι μόνο υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο το μέλλον εισβάλλει στο παρόν μας, αλλά και με ποιο τρόπο ο εγκέφαλός μας μπορεί να διαισθανθεί την ύπαρξη παράλληλων συμπάντων.


Αν τα παράλληλα σύμπαντα της σχετικότητας είναι τα ίδια με αυτά της κβαντικής θεωρίας, υπάρχει η πιθανότητα αυτά αν είναι εξαιρετικά κοντά σε μας, ίσως μόνο μερικές ατομικές διαστάσεις μακριά μας, πιθανόν όμως σε μία διάσταση χώρου υψηλότερη από τη δική μας, μια επέκταση αυτού που οι φυσικοί ονομάζουν υπερδιάστημα. Η μοντέρνα επιστήμη της νευρολογίας, μέσα από τη μελέτη εναλλακτικών καταστάσεων συνείδησης, όπως είναι η σχιζοφρένεια, και τα “φωτεινά όνειρα“ (στη διάρκεια των οποίων συνειδητοποιούμε ότι ονειρευόμαστε), εικάζει ότι τέτοια παραδείγματα αποτελούν ενδείξεις του πόσο κοντά στον δικό μας βρίσκονται οι παράλληλοι κόσμοι.

kirikio..

Πραγματικά όλα αυτά μοιάζουν απίστευτα αν και στο παρελθόν πιστεύαμε πως η Γη ήταν επίπεδη. Το αξιοσημείωτο σε όλη αυτήν την ιστορία είναι πως κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας όλο και περισσότερο αποδεικνύουν την ορθότητα ορισμένων θεωριών. Αν και θα ήθελα να παρουσιάσω τα συγκεκριμένα γεγονότα όλα μαζί.... θα το παρακάμψω για να ολοκληρώσουμε το παζλ σταδιακά για την καλύτερη κατανόηση σε πιο αναλυτικό βαθμό!

Ελπίζω να το βρήκατε ενδιαφέρον..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...